Česká cesta k euru: bezpečného přístavu na palubu velkého parníku - Klvačová, Eva
Prijatie spoločnej meny a spor teórii a ekonomických záujmov. Argumenty pre a proti prijatu eura v Českej republike. Tretia inštitucionálna zmena v posledných 20 rokoch. Základné kriériá pre vstup ČR do EMÚ. Stav plnenia maastrichtských kritérií pre Českú republiku.