K problému výučby profesionálnej komunikácie - Strelková, Katarína
Motivácia voľby cudzieho jazyka. Profesionálna komunikácia v ruskom jazyku. Príprava študentov ekonomických smerov na odbornú komunikáciu v ruskom jazyku na Ekonomickej univerzite v Bratislave. Požiadavky na výučbu odborného jazyka. Anglicizmy v ruskom jazyku.