How to prepare an Introductory course to British studies: history through films - Némethová, Ildikó, 1974-
Kurz "Úvod do britských reálií" na Ústave jazykov Ekonomickej univerzity v Bratislave. Analýza historických, ekonomických a kultúrnych udalostí Veľkej Británie prostredníctvom filmov.