Komunikačné modely podľa typológie svetových kultúr - Vehnerová, Eva
Na základe porovnania typológie svetových kultúr je možné vypracovať tri základné typy komunikácie v obchodnej stratégii. V čom spočíva úspešnosť obchodnej komunikácie. Typológia svetových kultúr a základné spôsoby komunikácie týchto kultúr v obchodnom prostredí.