Seriál : Kapitolky z kolektívneho investovania - Pilch, Ctibor, 1957-
Investičné rozhodnutia a podstata diverzifikácie. Vymedzenie základných pojmov. Klasifikácia fondov. Kolektívne investovanie na Slovensku. Výhody investovania do fondov. Úloha a postavenie depozitára. Vznik fondu a správcovskej spoločnosti.