Zelený marketing, sociálne siete a svetová finančná kríza - Horňák, Pavol
Príspevok sa zaoberá trendom narastajúceho dopytu po úsporných a „zelených“ riešeniach ako aj možnosťami komunikačnej stratégie „zeleného“ podnikania.