Analýza procesu tvorby ceny počas životného cyklu výrobku - Kufelová, Iveta, 1970-
Pohyby v trhovom priestore a neustále konkurenčné súperenie podnecujú firmy k zvýšenej pozornosti a prispôsobovaniu svojich metód a východísk, na základe ktorých rozhodujú o cenách svojich produktov. V predkladanom článku autorky poukazujú na dôležitosť dynamického pohľadu na ceny a na procesy vo vnútri podniku. Treba si uvedomiť, že cenotvorba produktu by mala odrážať fázy jeho životného cyklu.