Spätná väzba, ktorá zaberá
Spätná väzba je v princípe dobrá vec. Pre manažéra je to dôležitý nástroj, ktorý mu umožňuje upravovať správanie pracovníkov a začať proces učenia sa, ktorý povedie k zvýšenej výkonnosti. Pre pracovníka je to možnosť rásť a pracovne napredovať.