Funkcie cestovného ruchu telesne postihnutých osôb s ohľadom na druh postihnutia - Kaganek, Krzysztof
Problematika cestovného ruchu pre telesne postihnuté osoby vo vedeckom výskume. Diagnostikovanie významu jednotlivých funkcií cestovného ruchu pre telesne postihnuté osoby. Odpovede na otázky, či je význam jednotlivých funkcií cestovného ruchu spojený s druhom telesného postihnutia a ktorá funkcia cestovného ruchu má najväčší význam pre jednotlivé druhy telesného postihnutia. Výsledky výskumu realizovaného vo vybraných regiónoch Poľska. Odporúčania na základe výsledkov z výskumu.