Limitation and Assumption of Handicapped Workers for the Role of Manager - Leader - Mihalčová, Bohuslava, 1963-
Vedomosti ako základný predpoklad ekonomického rozvoja. Lisabonská stratégia - základ budovania vedomostného kapitálu a rovnaké príležitosti pre všetkých. Ľudia s postihnutím (fyzickým alebo psychickým), ich obmedzenia a prístup k nim. Pracovník s postihnutím ako manažér - líder? Predpoklady postihnutých pre úlohu manažéra.