Proces plánovania cestovného ruchu v cieľovom mieste - Kučerová, Jana
Proces integrovaného plánovania. Kroky integrovaného plánovania v cestovnom ruchu:1. Príprava štúdie. 2. Ciele rozvoja cestovného ruchu. 3. Výskum relevantných faktorov. 4. Analýza a syntéza, identifikácia problémov. 5. Formulácia plánu a politiky cestovného ruchu, odporúčaní pre rozvoj. 6. Implementácia a monitoring.