Financovanie riešenia starých environmentálnych záťaží z verejných zdrojov - Adamišin, Peter
Finančná podpora riešenia starých environmentálnych záťaží realizovaná z finančných transferov z Environmentálneho fondu a Európskeho fondu regionálneho rozvoja prostredníctvom Operačného programu Základná infraštruktúra. Analýza podpory financovania enironmentálnych záťaží za obdobie r. 2004-2007. Závery z analýzy.