Makroekonomická analýza (Macroeconomic analysis) - Szomolányi, Karol, 1976-
Recenzia na publikáciu Makroekonomická analýza (Macroeconomic analysis) od Jaroslava Husára. Charakteristika publikácie podľa jednotlivých častí. Stručná zmienka základných matematických modelov. Koncentrácia na dynamickú makroekonomickú analýzu.