Implementácia environmentalistiky do vzdelávania profesionálov cestovného ruchu - Bojová, Dominika
Definície pojmov ekológia, environmentológia a environmentalistika. Význam environmentálneho vzdelávania v cestovnom ruchu. Environmentálne vzdelávanie na vysokých školách a univerzitách. Celoživotné environmentálne vzdelávanie. Príčiny nedostatočnej realizácie environmentálneho vzdelávania v ekonómii a v cestovnom ruchu na Slovensku.