Marketingová stratégia nového produktu - Mikušová, Nora, 1978-
Difúzne modely zavádzania nového produktu. Difúzne modely používané ako predpoveď osvojenia nového produktu spotrebiteľmi pričom kladú dôraz na saturačnú úroveň produktu a mieru priblíženia sa k tejto úrovni. Bassov difúzny model. Modely reklamných výdavkov. Vidale - Wolfeho model. Ozgov model. Nerlove - Arrovov model.