Inovácie v podnikaní - Hrušovská, Dana, 1964-
Podmienky pre rozvoj inovačných procesov v Slovenskej republike. Rámcový program pre konkurencieschopnosť a inovácie 2007-2013. Financovanie programu z Európskeho fondu regionálneho rozvoja. Operačný program Výskum a vývoj. Opora národného inovačného systému v SR - Slovenská inovačná a energetická agentúra SIEA. Podpora inovačných a rozvojových zámerov v regiónoch. Inovačný fond na podporu trvalého rozvoja hodnôt v oblasti vedy, výskumu a vývoja. Postavenie Slovenskej republiky v rámci Európskej únie podľa hodnotenia inovačnej výkonnosti.