Možnosti znižovania nákladov v organizácii - Chorváthová, Daniela
Definícia a ciele facility managementu. Štruktúra činností. Riadenie podporných procesov. Hlavné úlohy a prínosy facility managementu. Zabezpečenie služieb facility managementu. Účastníci facility managementu.