Financie v bytovom družstevníctve - Bielik, Jozef
Definícia družstva. Financie v bytovom družstevníctve. Členský podiel v bytových družstvách ako investícia. Vývoj bytových družstiev vo vybraných krajinách - v Českej republike, v Rakúsku, v Nórsku, v Dánsku. Podpora rozvoja družstiev Európskou úniou.