Marketingový audit a jeho význam v procese zvyšovania výkonnosti podniku - Foltínová, Alžbeta
Vymedzenie pojmu marketingový audit. Funkcie marketingového auditu. Štruktúra, obsah a zdroje informácií marketingového auditu. Prínosy marketingového auditu. Najčastejšie nedostatky marketingového riadenia podnikov zistené pomocou marketingového auditu.