Inovačné prístupy k výučbe predmetov rozvíjajúcich komunikačné zručnosti manažérov - Szarková, Miroslava, 1951-
Komunikačné zručnosti považované za kľúčové zručnosti, ktoré v rámci vnútropodnikového ako aj externého prostredia ovplyvňujú konečný výsledok snaženia podniku. Komunikačné zručnosti ako výsledok mnohoúrovňového a nepretržitého procesu sociálnej interakcie, učenia a výchovného pôsobenia. Možnosti uplatňovania inovačných prístupov v procese rozvoja komunikačných zručností manažérov v rámci všeobecných ako aj špecifických predmetov vyučovaných na Ekonomickej univerzite v Bratislave.