Postavenie Súdneho dvora v procese dotvárania práva Európskych spoločenstiev/Európskej únie - Ďurechová, Jana
Výklad postavenia Súdneho dvora v dotváraní práva Európskych spoločenstiev/Európskej únie. Analýza jednotlivých výsledkov činnosti Súdneho dvora od rozsudkov, cez prejudiciálne otázky až po stanoviská a ich význam a postavenie v uvedenom procese dotvárania práva.