Niektoré negatívne javy v demografickom vývoji na Slovensku - Sušienková, Katarína, 1967-
Základná charakteristika zmien v reprodukčnom správaní obyvateľstva na Slovensku. Niektoré charakteristiky demografického vývoja v SR v rokoch 1990 až 2007. Teoretické koncepcie vysvetľujúce zmeny v koncepcii a demografickom vývoji. Teoretické koncepcie a demografický vývoj na Slovensku.