Mladá generácia a e-learning - Trochanová, Hana
Terajšia generácia študentov sa nazýva aj „on-line generácia“. Je to generácia, ktorá vyrastá od narodenia v prostredí ICT. Takáto generácia uvíta rozšírenie prezenčnej výučby o e-learning a spôsob výučby zameraný na „learning by doing“. Autorka sa zameriava na poukázanie relevantných zdrojov informácií k vyučovanej tematike a praktické cvičenie prebratého. Toto priamo neponúkajú, ale formou niektorých add-in sprostredkovávajú jednotlivé LMS.(learning management systems).