Výzvy v modelování finančních rizik - Prchal, Luboš
Kríza a bankový sektor. Väčší dôraz na predikciu. Intenzívne zapojenie manažmentu. Stresové testovanie. Nezávislé overovanie. Katalyzátor finančných inštitúcií.