Ako motivovať manažérov - Hanák, Róbert, 1979-
Manažment a manažéri ako základ úspechu podniku. Motivovanie manažmentu je finančne najnáročnejšia a súčasne aj personálne najzložitejšia úloha. Popis oblastí, ktorým je venovaná malá pozornosť v porovnaní s ich dôležitosťou a výsledným efektom.