Najčastejšie manažérske prešľapy a ako sa im vyhnúť - Prodaj, Martin
Najčastejšie chyby manažérov. Nedostatok sebareflexie. Nedostatočná pozornosť venovaná podriadeným. Projekcia vlastných cieľov do očakávaní od podriadených. Nerešpektovanie odlišných názorov od štandardu. Neprimerané správanie. Nejasná komunikácia.