Dobre pomenovať firmu či produkt je často umením - Mišún, Juraj, 1978-
Ak si chce firma vytvoriť značku, potrebuje ju pomenovať, aby vznikol jej kompletný audiovizuálny obraz. Pri pomenúvaní je dôležitý fakt, že názov sa dostatočne odlišuje od konkurenčných značiek a meno neporušuje značkové práva iného výrobcu, ktorý má naň výhradné právo. Naming. Druhy mien značiek. Kroky pri tvorbe mena. Desať tipov pri hľadaní nového mena.