Aby to studenty bavilo - Bartošová, Alena
Roadshow ISIC Tour usporiadaná spoločnosťou GTS Alive v Českej republike. Cieľ tejto roadshow : šíriť medzi študentami povedomie o ISIC karte, vďaka ktorej môžu využívať zľavy a výhody u partnerov spoločnosti. Zásady úspešnej študentskej roadshow. Akcia sprevádzaná rozdávaním darčekových balíkov.