Internetová reklama dnes - Waisser, Jiří
Bannerová reklama - najznámejšia forma internetovej reklamy. Pestrá a neustále sa rozširujúca ponuka bannerovej reklamy. Technologický trend v internetovej komunikácii - videoreklamy. Budovanie značky. Interaktívna internetová reklama. Internetová reklama v kocke.