Nepriama fiškálna podpora výskumu a vývoja v Európskej únii
Charakteristika nepriamej fiškálnej podpory výskumu, vývoja a inovačného rozvoja, jej výhod a nevýhod, Stručné porovnanie aplikácie jednotlivých nástrojov v legislatíve členských krajín EÚ a analýza dopadov zavedenia takejto podpory v legislatíve SR.