Výklad k "protikrízovej" novele zákona o DPH s príkladmi - Hermanová, Alžbeta
Výklad novelizovaných ustanovení zákona č. 83/2009 Z.z., ktorým sa mení a dopĺňa zákon č. 222/2004 Z.z. o DPH v znení neskorších predpisov. Tento zákon patrí do "druhého protikrízového balíčka", ktorý urýchlene pripravila vláda a v skrátenom konaní schválila Národná rada SR.