Zákon č. 222/2004 Z.z. zo 6. apríla 2004 o dani z pridanej hodnoty ...
Zákon č. 222/2004 Z.z. o DPH v znení ďalších zákonov ... a zákona č. 83/2009 Z.z. Za úplným znením zákona nasledujú Dôvodové správy k tomuto zákonu.