Rozhodcovské konanie - novela zákona - Čintala, Peter
Zámer predmetnej novely zákona (zákon č. 71/2009 Z.z.). Spresnenie postavenia rozhodcu, zosúladenie právnej úpravy rozhodcovského konania. Hlavné výhody rozhodcovského konania. Existencia rozhodcovskej zmluvy. Základné predpoklady na výkon funkcie rozhodcu. Rozhodujúce právo. Rozhodcovský rozsudok. Nekalé obchodné praktiky. Zrušenie rozhodcovského rozsudku.