Bez zelenej logistiky sa už s úspechom počítať nedá - Adamčíková, Zdenka
Dôležitosť investícií do zelenej logistiky. Zvyšovanie energetickej efektívnosti a snahy o zníženie emisií. Prechod na ekologickejšie palivá, využívanie vratných obalov alebo elektronické zadávanie objednávok a elektronická fakturácia. Služba GoGreen Express, ktorú DHL odštartovala v januári 2007. Ekologický program spoločnosti Fedex, UPS a nemeckej spoločnosti Schenker. Zelené sklady v Holandsku. Solárne distribučné centrá.