Správa o úverových možnostiach slovenského bankového sektora pre podnikateľský sektor
Analýza možností slovenských bánk poskytovať úvery podnikom. Vývoj ponuky a dopytu po podnikových úveroch. Opatrenia na ochranu slovenského bankového sektora a zaistenie jeho stability v dôsledku krízy. Obmedzenie z hľadiska likvidity, z hľadiska požiadavky na vlastné zdroje.