Globálne riadenie dodávateľského reťazca - luxus alebo nutnosť? - Dudek, Slavomír
Globalizácia a hľadanie čo najefektívnejších logistických systémov doručenia produktov a služieb ku konečnému zákazníkovi. Štyri strategické oblasti úspešnej implementácie globálneho riadenia dodávateľského reťazca (SCM - Supply chain management). Rozdiely medzi regiónmi v stupni a úrovni poskytovania služieb. Maximálne využitie prepravných možností reťazca a zvýšenie efektivity nákladov. Ako vhodne navrhnúť štruktúru SCM.