Šetrite na správnych miestach - Toman, Miloš
Krízové opatrenia v dobe krízy. Kde zvykneme šetriť. Staranie sa o zákazníkov. Zisk by nemal byť na prvom mieste. Posilňovanie vzťahov so zákazníkmi. Riešenie detailov. Marketingové správanie.