Kaizen - účinný spôsob znižovania nákladov v podniku - Teplická, Katarína
Kaizen - nástroj znižovania nákladov v podniku. Spôsob, ako odstrániť prebytky, straty, nerovnomernosť. Praktická aplikácia Kaizen v konkrétnom podniku.