Cenné papiere - význam a právna úprava - Kubincová, Soňa
Charakteristika cenných papierov. Akcie. Dočasné listy. Podielové listy. Dlhopisy. Pokladničné poukážky. Kupóny. Investičné certifikáty. Vkladové listy. Vkladné knižky. Zmenky. Šeky. Náložné listy. Skladištné listy. Skladiskové záložné listy. Družstevné podielnické listy. Dohľad nad finančným trhom.