Zákon č. 377/2004 Z.z. z 26. mája 2004 o ochrane nefajčiarov ...
Zákon č. 377/2004 Z.z. o ochrane nefajčiarov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení zákona č. 465/2005 Z.z., zákona č. 378/2008 Z.z., zákona č. 461/2008 Z.z. a zákona č. 87/2009 Z.z. Za zákonom nasledujú Dôvodové správy.