Due diligence report ako výsledok hodnotenia podniku - Harumová, Anna, 1955-
Due diligence ako prostriedok, ktorý by mal zaručiť presné a spoľahlivé zistenie skutočnosti a vytvoriť pravdivý a správny obraz obchodnej situácie pre efektívne rozhodovanie. Je to špeciálny report, ktorý zahŕňa detailnú analýzu, prieskum a hodnotenie podniku. Je to finančná, právna a podnikateľská hĺbková analýza. Základná chrakteristika, druhy, postup vypracovania Due diligence report.