Súčasné možnosti aplikácie spoločenskej zodpovednosti v podmienkach manažmentu firiem na Slovensku - Majdúchová, Helena, 1963-
Podstata a základné charakteristiky CSR. Americký a európsky model CSR. Argumenty pre implementáciu CSR, odporcovia CSR. Dotazníkový prieskum o CSR realizovaný v SR. Odporúčania pre ďalší rozvoj a aplikáciu spoločensky zodpovedného podnikania v manažmente firiem na Slovensku.