ABC - nástroj procesného riadenia nákladov - Tóth, Miroslav, 1961-
Vznik a charakteristika metódy Activity Based Costing (ABC). Procesná kalkulácia - základ objektívnejšej kalkulácie. Použitie metódy ABC. Hlavné prínosy a nedostatky metódy ABC.