PET nie je smeť
Narastajúci objem plastových odpadov je celosvetovým problémom. Časť plastov, známu ako PET, je možné recyklovať. Výhody a nevýhody zálohovania PET fliaš. Z histórie výroby PET fliaš. Spracovanie - recyklácia PET fliaš. O použité PET fľaše je záujem nielen na Slovensku, ale hlavne v zahraničí. Správna legislatíva by mala podporiť zber a recykláciu PET obalov.