Podiely na zisku, tantiémy, dividendy - Kolembus, Anton
Podiel na zisku v akciovej spoločnosti. Podiel na zisku v spoločnosti s ručením obmedzeným. Podiel na zisku v družstve. Podiel na zisku vo verejnej obchodnej spoločnosti.