Simulations - the New Form of Education - Potisková, Ingrid
Vzdelávanie s využitím počítačov a internetu zefektívňuje prácu. Obchodné simulácie využívané pri výučbe. Organizácia cvičenia. Virtuálne tímy. Virtuálna firma, organizácia.