E-learning im Fremdsprachenunterricht der Wirtschaftsuniversität Bratislava - Seresová, Katarína, 1967-
Študenti a elektronické vzdelávanie. Niektoré výsledky poznatkov o implementácii e-learningu do výučby cudzích jazykov. Výskum robili pracovníci rôznych pracovísk Ekonomickej univerzity v Bratislave.