Legislatíva v oblasti počítačovej ergonómie - Ondrejková, Anna
Využívanie počítačov pri práci a s tým súvisiace zdravotné problémy. Čo je to ergonómia. Význam ergonómie v pracovnom procese. Správne umiestnenie počítača a monitora. Výber tlačiarne. Požiadavky na obrazovku.