Poistné zmluvy v účtovníctve poisťovní - Juhászová, Zuzana, 1970-
Poistné zmluvy podľa IFRS 4. Informácia o príprave nového štandardu, ktorého novelizácia sa predpokladá v decembri 2009, pričom prvá aplikácia štandardu by sa mohla uskutočniť v účtovnom období po 1. januári 2013.