Celoživotné vzdelávanie ako spôsob života - Potisková, Ingrid
Význam celoživotného vzdelávania. Dištančné vzdelávanie ako jeden z najvýhodnejších spôsobov vzdelávania dospelých. Význam kvality študijných materiálov. Získanie certifikátu a zlepšenie postavenia nositeľa certifikátu na trhu práce.